Burberry polo

Maak een statement met de Burberry polo

Burberry is een bekend modehuis afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk. Geliefd bij de leden van het Engelse koningshuis, maar ook bij de mode minnende consument. Het handelsmerk van Burberry is het alom bekende ruitje. Alle kleding, accessoires en parfum kun je herkennen aan het gepatenteerde patroon. Eén van de meest verkochte kledingstukken voor heren is het Burberry poloshirt. Deze shirts staan voor klasse en elegantie, hoe je ze ook draagt.

Burberry polo webshops

WebshopLevertijdPrijsBeoordeling 
Bijenkorf24 uur€ 64,958.3
Schulte herenmode3-5 dagen€ 89,959.2
Wehkamp24 uur€ 79,958.5

Beroemde ruit

Het Engelse modehuis Burberry bestaat al sinds 1856 en werd opgericht door Thomas Burberry. Destijds was deze ontwerper slecht 21 jaar uit en richtte zich vooral op het op de markt brengen van buitenkleding die tegen een stootje kon, maar toch een zeker draagcomfort hadden. Met name in de ruitersprot werden kledingstukken van zijn hand veel gedragen en daarom zie je tegenwoordig nog op veel Burberry producten een ruiter en een paard afgebeeld. Vandaag de dag heeft het modehuis een zeer uitgebreide collectie en hebben ze naast buitenkleding ook kleding vrijetijdskleding, gelegenheidskleding, accessoires, cosmetica en zelfs een interieurlijn in het assortiment. Op ieder Burberry artikel kun je het herkenbare ruitpatroon terugvinden, al is het alleen maar in de voering van een jas of onder de kraag.

Burberry poloBurberry polo online kopen

Ook op het Burberry poloshirt is het ruitje te vinden. Maar als je eigenlijk niet zo van een ruitpatroon houdt is dit geen probleem. Het ruitje is subtiel verwerkt bij de knopen, onder de kraag of in het label. Zo weet de kenner altijd het shirt direct te herkennen, maar de shirts blijven subtiel en stijlvol. De Burberry polo is verkrijgbaar in de basic kleuren zoals grijs, donkerblauw, zwart en wit. Daarnaast komt het modehuis regelmatig met nieuwe, verfrissende kleuren zoals geel, rood en lichtblauw. Ook de basiskleuren worden zo nu en dan in een nieuw jasje gestoken. Dan wordt het shirt voorzien van een kraag in een andere kleur, de mouwen afgezet met een stukje leer of het logo krijgt een andere kleur stiksel. Je kunt dus altijd je collectie Burberry poloshirts uitbreiden, zonder dat je er steeds hetzelfde bijloopt.

Burberry polo bestellen

Benieuwd naar welke varianten van het Burberry poloshirt je nu in de collectie zult vinden? Neem dan een kijkje online en laat de shirts rechtstreeks aan huis bezorgen. De Burberry polo lange mouwen is nu een veel gekocht kledingstuk, want het draagt zeer prettig op koudere dagen. De Burberry polo lange mouwen lijkt qua uiterlijk heel erg op de variant met korte mouwen. De Burberry polo lange mouwen en korte mouwen vind je in de webshop.