Lacoste

Lacoste vind je in alle kleuren en soorten

Het merk Lacoste staat natuurlijk vooral bekend om haar traditionele polo’s. Deze kwamen in 1933 op de markt, nadat René Lacoste, een tenniskampioen uit die tijd, het opvallende kledingstuk dat hij zelf altijd droeg bij het tennissen ook voor consumenten beschikbaar maakte. Later groeide de polo uit tot een echt mode-item en ontstonden er talloze variaties op de eerste polo. Zoals we zometeen zullen zien, bleef het dus niet bij de standaard Lacoste polo in het wit.

Lacoste online shops

WebshopLevertijdPrijsBeoordeling 
Bijenkorf24 uur€ 61,958.3
Schulte herenmode2 dagen€ 69,959.2
Wehkamp24 uur€ 79,958.5

Maar het bedrijf Lacoste bleef zich ook op andere gebieden uitbreiden, ze gingen namelijk ook andere kledingstukken en accessoires produceren. Ook dit zullen we in het vervolg van het artikel, waar Lacoste sneakers in het blauw en bijvoorbeeld de parfum van dit merk allemaal besproken worden.

lacoste_logo

Van Lacoste polo’s in het wit tot sneakers van Lacoste in het blauw

Zoals gezegd, is het meest klassieke kledingstuk dat het genoemde bedrijf te bieden heeft de Lacoste polo in het wit, zwart of een andere voor de hand liggende kleur. Hiermee begon het immers allemaal, toen René Lacoste van een tennisser opeens ook een modegigant werd. Tegenwoordig is de variatie wat betreft kleuren, uitvoeringen en producten echter drastisch toegenomen. De Lacoste polo in het wit kan nu ook besteld of gekocht worden in het groen, het oranje, het rood, het roze of zelfs een nog veel ongebruikelijkere kleur. Noem een kleur op en er bestaat een Lacoste polo van. Dit hoeven in deze tijd overigens niet meer de standaard polo’s te zijn. Er bestaan nu immers ook slim-fit polo’s en polo’s met lange mouwen. De verscheidenheid gaat echter verder dan op het gebied van polo’s. Lacoste biedt tegenwoordig namelijk ook tal van andere producten aan. Je kunt bijvoorbeeld sneakers krijgen van het merk, vindt de beste parfum met het welbekende krokodillenlabel, ziet kledingstukken als truien, t-shirt en petten van Lacoste op straat en kan er ook andere accessoires als paraplu’s van kopen. Al deze genoemde producten vind je bovendien weer in alle mogelijke kleuren. Zo heb je petten van Lacoste in het blauw, truien in het bruin en t-shirts met daarop allerlei kleuren door elkaar. Op deze manier is er voor iedereen keuze genoeg.