Ook buiten de zomer uw Lacoste polo!

De polo’s met lange mouwen zijn een uitkomst als u het hele jaar door van de kwalitatief goede kleding van Lacoste gebruik wilt maken. Deze versie is er helaas niet in alle kleuren, tot nu toe kom je meeste donker blauw, zwart en grijs tegen.

WebshopLevertijdPrijsBeoordeling 
Bijenkorf24 uur€ 61,958.3
Schulte herenmode2 dagen€ 69,959.2
Wehkamp24 uur€ 79,958.5

De polo’s met lange mouw worden alleen in normale pasvorm uitgebracht en zijn dus niet in slim fit te krijgen. Maar zoals u gewend bent is ook deze pasvorm eigenlijk al perfect.

Lacoste polo met lange mouw voor herenlacoste polo lange mouw

Natuurlijk draag je het liefst het hele jaar door en bij elke mogelijke gelegenheid polo’s van Lacoste. Dit kledingstuk van dit specifieke merk is namelijk niet alleen onveranderlijk modieus, maar bovendien ook nog eens erg comfortabel te
dragen en geschikt voor tal van gelegenheden. Je kunt hem aandoen tijdens het sporten, bij een etentje of wanneer je gewoon lekker op de bank aan het hangen bent. In de herfst en de winter, wanneer het frisser begint te worden, is het echter aan te raden om de standaard versie van de polo in te ruilen voor de Lacoste polo met lange mouw. De Lacoste polo met lange mouw is namelijk net wat warmer en vormt daardoor het hele jaar door het ideale kledingstuk voor tal van gelegenheden. In dit artikel zullen we ons buigen over de uitzonderlijke kwaliteit van de Lacoste polo met lange mouw voor heren.

De Lacoste polo met lange mouw voor heren is sjiek en toch casual

Zoals reeds gezegd, dankt de Lacoste polo met lange mouw zijn faam vooral aan de dualiteit van het kledingstuk. Aan de ene kant is de Lacoste met lange mouw voor heren natuurlijk uitermate stijlvol, maar ondertussen kan het kledingstuk wel op elk moment gedragen worden. De Lacoste met lange mouwen is namelijk niet alleen geschikt voor speciale evenementen, het is immers ook gewoon een casual mode-item. De stijlvolheid van de Lacoste met lange mouw zit hem overigens voornamelijk in de strakheid en de simpelheid. Ook de vele kleuren waarin de Lacoste polo met lange mouw voor heren beschikbaar is, maakt hem aantrekkelijk. Hier zullen we zo nog op terugkomen. Eerst belichten we namelijk nog even de uitzonderlijke kwaliteit (een Lacoste polo met lange mouw blijft jarenlang goed, hoe vaak je hem ook wast) en de heerlijke pasvorm (een Lacoste met lange mouw valt iedereen altijd perfect om het lichaam).

De variaties van de Lacoste polo met lange mouw

Niet alle Lacoste polo’s met lange mouw zijn hetzelfde. Gelukkig maar. Er zijn ten eerste variaties in de kleur. Je kunt dus kiezen uit tal van verschillende kleuren, eventueel ook met streepjes. Daarnaast zijn er zowel Lacoste polo’s met lange mouwen voor heren als voor dames. Een wezenlijk verschil zit hier echter niet in.