Lacoste polo slim fit

De polo’s met de beste pasvorm

De slim fit polo’s van Lacoste zijn naast de normale polo’s die al een hele goede pasvorm hebben nog beter aangesloten. Misschien niet voor ieders postuur geschikt, maar hij doet zijn naam eer aan.

WebshopLevertijdPrijsBeoordeling 
Bijenkorf24 uur€ 61,958.3
Schulte herenmode2 dagen€ 69,959.2
Wehkamp24 uur€ 79,958.5

De polo’s met deze pasvorm zijn helaas online in een beperkt aantal winkels te koop. De speciale modellen dus niet met een effen kleur worden vaak in de slim fit uitvoering aangeboden.

Lacoste slim-fit polo’s passen je als gegoten

Als je aan polo’s denkt, denk je al gauw aan die van Lacoste. Het nu gigantische merk Lacoste is immers ontstaan met de productie van polo’s en was daarmee ook het eerste bedrijf dat dit specifieke kledingstuk op de markt bracht. Dit Lacoste polo slim fitgebeurde al in 1933, toen de Franse tenniskampioen René Lacoste zijn persoonlijke favoriete kledingstuk dus ook aan het grote publiek aan wilde bieden. Meer dan tachtig jaar later is de standaarduitvoering van de Lacoste polo een echte klassieker geworden. Er zijn echter ook variaties gekomen op deze gewone editie, zoals bijvoorbeeld de Lacoste polo met slim-fit. Deze is minstens even stijlvol en heeft daarnaast nog een aantal bijzondere kenmerken. Om die redenen, die we zometeen nog eens zullen grondiger zullen behandelen, is de Lacoste slim-fit polo dan ook minstens even geliefd als zijn illustere voorganger.

De voordelen van een Lacoste polo met slim fit

Door de Lacoste polo met slim-fit te introduceren, gaat Lacoste echt met haar tijd mee. Waar in het verleden ietwat slobberige kleren geen probleem waren, zien we het tegenwoordig liever wat strakker. Nu staan de gewone Lacoste polo’s ook bekend om hun uitstekende pasvorm en kunnen deze allerminst als slonzig bestempeld worden, maar een Lacoste polo met slim fit staat hier nog net wat verder vanaf. De polo is namelijk zo geconstrueerd dat de stof een beetje elastisch is en daardoor uiterst nauw om het lichaam sluit. Dit geeft het kledingstuk een extra stijlvolle uitstraling mee. Omdat Lacoste slim-fit polo’s steeds populairder worden, zijn ze bovendien in tal van uitvoeringen beschikbaar. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan heel veel verschillende kleuren.

Vergelijk Lacoste slim fit polo’s op deze site

Als je van plan bent om een Lacoste polo met slim-fit te kopen, kun je dat gemakkelijk online doen. Om je hier een beetje bij te helpen, hebben wij enkele prominente aanbieders van dit kledingstuk met elkaar vergeleken. Dit doen wij op basis van verschillende kwaliteiten. We kijken hiervoor naar de levertijd en de prijs en baseren daarop een beoordeling. Op het moment scoort de ‘Bos men shop’, met een levertijd van 24 uur en een prijs van slechts 59,90,- euro, beste. Daarachter staan Otto en Stylepit, die beide duurder zijn en een langere levertijd hanteren.